

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Пищната и пухкава баница e мeчтата на всяка домакиня, но нeвинаги сe получава сполучлива
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Вижте колко е пухкава само
Става по-лесно и от баницата
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие
Може да я използвате и като заместител на хляба, когато не ви се ходи до магазина
Прост трик, с който баницата ви ще има впечатляващ вид
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите